Hordozó Be Lenka Mini - Egyszínű - Szürke

  • Ingyenes előke
  • -30%
66 170 Ft 46 320 Ft

Ergonomikus növekvő gyermekhordozó Be Lenka Mini eredeti tervezéssel. Alkalmas 3 kg-tól kezdődően gyermek hordozására. A pántok klasszikus ergonomikus formájúak keresztezési lehetőség nélkül. A hordozó tartozékai közé tartoznak a nyálpelenkák - a vállpántok védői.


Válasszon vállpántok

Szín / Árnyalat

Hozzáférhetőség: válasszon változatot

Hozzáadás a kosárhoz
  • Online kártyás fizetés / Apple Pay / Google Pay - GPWebpay
  • PayPal

Tényleges vásárlók értékelései

Átlagos értékelés 9 vélemény alapján

5-ből 4.89 csillag

5
8
4
1
3
0
2
0
1
0
A

Anna Hitelesített vásárló

Výborný nosič, malá v ňom je veľmi rada. Odporúčam (:

5.10.2023


V

Veronika Michaličková Hitelesített vásárló

Nositko je skvělé, malý v něm usne jak nic což se hodí hlavně když má kolíky tak tady přestane ihned plakat pomůže mu to s bříškem a navíc máte volné ruce na cokoliv co potřebujete udělat. Materiál je super, malý teď miluje slintacky jen počítejte s tím že se v tom oba spotite.

Vytknu jen to, že chybí poradny návod kde by bylo vidět že všech stran jak má být uply novorozenec jinak vás že špatného nastavení budou bolet záda (psala jsem i email ale nikdo od beLenka nereagoval jak to udělat aby to bylo správně nastavené)
Taky se mi povoluje bederní pás a gumičky co mají držet pásy smotane stále padají až mám potřebu to šmiknout

16.8.2023

Be Lenka logo

Be Lenka

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Každá spätná väzba od zákazníka, pomáha zlepšiť vývoj a výrobu Be Lenka produktov. Správne nastavený nosič pomáha nielen rodičovi ale aj dieťaťu sa dobre cítíť. Ak máte problém s nastavením nosiča, alebo ďalšie otázky k nastaveniu nosiča, kontaktujte, prosím náš zákaznícky servis info@belenka.cz. S pozdravom Be Lenka Team

17.8.2023


M

Michaela Hitelesített vásárló

Plně využíváme a jsme spokojený. :-)

14.4.2023


A termékkel kapcsolatos információk

Kézzel készült Szlovákiában
Anyag: 100% pamut
Méret: Standard méretű 18 hónapos kortól 3,5 éves korig
Pántok: Klasszikus, keresztezés nélküli

A hordozó rendelkezik nemzetközi ASTM tanúsítvánnyal

Pántok

A vállpántok párnázottak, hagyományosan kapcsolódnak, hátul nem kereszteződnek. A vállpántok és a derékpánt is csatokkal kapcsolódik. Természetesen tartoznak hozzá biztonsági zárak (gumik), amelyek a vállpántokon és a derékpánton is megtalálhatóak, és megakadályozzák a véletlen kinyitást. A hordozó egyik előnye a megnövelt háttámla, amely maximális támogatást nyújt a baba fejének.

Kapucni

A hordozó részét képezi egy kapucni is, amely védelmet nyújt a szél és a nap ellen, valamint segít csökkenteni a külső zajokat, amikor a baba a hordozóban alszik. A kapucni zsinórokkal van ellátva a problémamentes kezelés érdekében, még hátul hordozás esetén is. A kapucnit nagyon egyszerűen fel lehet tenni, rögzítésére a vállpántokon elhelyezett horog szolgál.

Biztonság

A Be Lenka gyermekhordozók minden követelménynek megfelelnek a gyerekek biztonságos és egészséges szállításához. Minden hordozónk teljesen ergonomikus, könnyen használható és rendkívül kényelmes mind a gyermek, mind a hordozó számára.
Minden Be Lenka hordozó használható a gyermek elöl és hátul történő hordozására. A hátul történő hordozás akkor lehetséges, ha a gyermek már önállóan ül, körülbelül 8-10 hónapos korban. Hordozóink biztosítják az ergonomikus M pozíciót a gyermek optimális fejlődéséhez.


Hogyan állítsuk be a Be Lenka Mini hordozót?>


Mérettáblázat

 

Ezeket a termékeket nézte meg

Hordozó Be Lenka Mini - Egyszínű - Szürke Hordozó Be Lenka Mini - Egyszínű - Szürke
  • Ingyenes előke
  • -30%

Hordozó - Mini
Egyszínű - Szürke

minden változat raktáron
66 170 Ft 46 320 Ft
1 változat
Más színben is kapható: (+-5)