Tényleges vásárlók értékelései

Átlagos értékelés 4 vélemény alapján

5-ből 5 csillag

5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
L

Lucie Hitelesített vásárló

S nosítkem jsme velice spokojeni. Určitě bych ocenila společně se zásilkou nějaký návod, jak se má správně nosítko používat. Případně podrobnější a aktuálnější video návod na stránkách (co který popruh nastavuje, na co si dát pozor, jak vypadá správně nastavené nosítko např. pro 3 měsíční a roční dítě, jak naopak nosítko nastavené být nemá).

19.1.2024

Be Lenka logo

Be Lenka

Dobrý deň prajeme, ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojní s nosičom. Podrobnejší návod na zapínanie je možné nájsť na našich web stránkach, blogoch Be Lenka, kde sú zobrazené. Univerzálne nastavenie nosiča však nie je možné pre individuálne rozmery detí a preto túto časť prenechávame rodičom, ktorí svoje deti poznajú najlepšie. V prípade nesprávneho nastavenia nosiča môžete pociťovať diskomfort a vtedy je vhodné prehodnotiť upnutie. Dúfame však, že s nosičom budete aj naďalej spokojní. Team Be Lenka

19.1.2024


V

Veronika H. Hitelesített vásárló

Balíček dorazil do zahraničí velmi rychle. Nádherná látka (na dotek) a vzor. Už se nemůžeme dočkat až nosítko vyzkoušíme. Mnohokrát děkujeme za zaslání balíčku do zahraničí 🥰

28.6.2022


A termékkel kapcsolatos információk

Anyag: 100% pamut
Négyzetmétertömeg: kb. 295 g/m2
Használat: kb. 3 hónapos kortól (62-68-as méret) kb. 3 éves korig (104-es méret), a baba méretétől függően.
Választható vállpánttípusok: klasszikus, nem keresztezhető vagy széles, keresztezhető

A Be Lenka 4ever egy továbbfejlesztett babahordozó segédeszköz.

A hordozó teljes mértékben a baba méreteihez állítható. A hordozó szélessége rendkívül könnyen, a háttámasz elején, közvetlenül a csípőöv felett található összehúzó zsinórok segítségével állítható. Egyszerűen húzza meg a zsinórt a baba méretének megfelelően, majd kössön rá csomót.

A háttámasz felső részén rugalmas szalagok találhatók, amelyekkel hatékonyan beállíthatja a hordozó szélességét, hogy az megtámassza a baba fejét, amíg még nem képes magától megtartani. A hordozó ilyen módon történő beállítása garantálja a maximális biztonságot a hordozás során.

A háttámasz magassága is állítható, amely a háttámasz tetején található behúzók segítségével szükség szerint összehúzható/kilazítható.

Az ötletesen kialakított csípőöv tökéletesen alkalmazkodik bármilyen testalkathoz. Puha és kényelmes, a középtájt pedig egy praktikus erszény található. Ezt néhány apróság tárolására használhatja.

Választható vállpánt típusok: klasszikus, ergonomikus pántok keresztezési lehetőség nélkül, vagy széles pántok keresztezési lehetőséggel a háton. A hordozóhoz a vállpántokra szerelhető nyálvédő kendők is tartoznak.

A babahordozó egy kapucnival is el van látva, amely a nap, a szél vagy a környezeti zajok kiküszöbölésére szolgál, amikor a baba elalszik a hordozóban. A kapucnit a vállpántokon lévő kampók és gumiszalagok rögzítik a hordozóhoz.

A használati utasításokat és oktatóvideókat a Be Lenka youtube-csatornán találja..

SZLOVÁKIÁBAN KÉSZÜLT


Mérettáblázat

 

Ezeket a termékeket nézte meg

Más színben is kapható: (+-5)