Be Lenka Diva

Be Lenka logo Be Lenka
04.01.2024
Be Lenka Diva

Kabát, oversize pulóver, puha sál, őszi hangulat, hulló levelek, pumpkin spice tejeskávé a kézben. Ez volt az ötlet a Be Lenka Diva modell dizájn születésénél. Az alacsony bőrcsizma, amely két színben kapható, All black és Dark brown színben, elnyeri minden modern nő szívét, aki éppen ezt az évszakot szereti a legjobban, és élvezi mindazt, amit az ősz kínál. A Be Lenka Diva modell könnyen kombinálható és könnyen felvehető, amiről a cipő belső oldalán található praktikus cipzár gondoskodik.

Cikk tartalma

Kinek ajánlott?

A Diva modell nem hiányozhat egyetlen modern városi nő ruhatárából sem, aki szereti a minimalista stílust, de hisz a részletek erejében. A Diva modell ezeket varrott bőr, díszes, arany csattal ellátott kapocs és kifinomult fém Be Lenka logó formájában kínálja. A Diva modellt úgy tervezték, hogy egyesítse a modern cipő stílusát azzal a kényelemmel, amelyet csak a barefoot cipő tud nyújtani, miközben megvédi a lábát az átmeneti időjárás viszontagságaitól. Minimalista kialakításuknak köszönhetően remekül passzolnak akár egy kabáthoz, akár egy pulóverhez vagy szvetterhez. Esztétikus pontot adnak bármilyen öltözéknek, és magasabb szintre emelik azt.

Miből készül?

A cipő felsőrésze kiváló minőségű sima bőrből készült, amely alkalmas rossz időjárási körülményekhez is. A rendszeres impregnálás biztosítja a bőr vízlepergető képességét, nagyobb ellenállást a szennyeződésekkel szemben, és emellett meghosszabbítja a cipő élettartamát. A gyapjúbetét kellemesen melegen tartja a lábat, még akkor is, amikor az indián nyarat felváltja az ősz hűvös szakasza. Az ErgoGrip külső talp 3 mm vastag és 4 mm-es futófelülettel rendelkezik, és nem riad vissza a hidegebb időjárástól sem.




Barefoot cipők
Diva - All Black

6 méret raktáron
62 260 Ft
8 méret

Barefoot cipők
Diva - Dark Brown

minden méret raktáron
62 260 Ft
8 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Milyen időjáráshoz alkalmas?

Az ErgoGrip talp, amellyel a Be Lenka Diva barefoot csizmák vannak felszerelve, fantasztikus stabilitást és kiváló hőszigetelést kínál, így a modell még a kevésbé ideális időjárás esetén is alkalmas. Egy nagyszerű grip képes megbirkózni a különböző időjárási kihívásokkal és játékosan kezelni a mindennapi feladatokat. A gyapjúbélés melegen tartja lábát akkor is, amikor a hőmérséklet csökkenni kezd. A kevésbé hidegkedvelő természetűek télen is boldogulnak a gyapjúszigetelésnek köszönhetően. A bőr felsőrész rendszeres ápolással, impregnálással biztosítja, hogy lábai szárazak maradjanak.