Impregnáló spray Collonil Carbon Pro - 400 ml

5 440 Ft

A Carbon Pro impregnáló spray az univerzális impregnálószerek királya. Az új szén-technológia lehetővé teszi a szinte korlátlan alkalmazást majdnem minden felületen.


Hozzáférhetőség: Szállításra kész

+
  • Online kártyás fizetés / Apple Pay / Google Pay - GPWebpay
  • PayPal

Tényleges vásárlók értékelései

Átlagos értékelés 310 vélemény alapján

5-ből 5 csillag

5
309
4
1
3
0
2
0
1
0
D

Dana Hitelesített vásárló

Môj najobľúbenejší impregnačný sprej. Pravidelne objednávam s novými topánkami. Používam pravidelne na topánky hlavne kožené ale aj textiné, syntetické a pravidelne často používam na detské topánočky.

11.6.2024


M

Martin Hitelesített vásárló


10.6.2024


L

Lucie Hitelesített vásárló

Super

10.5.2024


A

Agnieszka Hitelesített vásárló

Polecam

4.5.2024


Ľ

Ľudmila Hitelesített vásárló

Výborná obuv,pohodlná,príjemná,pekná.
Mám už 3 páry😊😊😊

21.3.2024

Továbbiak megjelenítése (31)


A termékkel kapcsolatos információk

Összetevők: Szénhidrogének C11-12, izoalkánok, kevesebb, mint 2% aromás szénhidrogének, szénhidrogének C6-7, n-alkánok, isoalkánok, ciklikusak, kevesebb, mint 5% n-hexán

A Carbon Pro impregnáló spray a univerzális impregnálók királya. Az új szén technológia lehetővé teszi szinte minden felületen való korlátlan használatát, beleértve a Gore-Tex® vagy Sympatex® membránokat is. Ajánljuk használatát még az első alkalmazás előtt! Az alkalmazást követően (kb. 30 cm távolságból) víztaszító, légáteresztő hálós védőréteg keletkezik, amely megakadályozza a nedvesség behatolását, és a vízcseppek leperegnek róla. Az alkalmazást követően hagyja teljesen megszáradni. Ezután a sima bőrt ki kell polírozni, a durvább felületeket pedig meg kell dörzsölni. A kezelt anyag légáteresztő tulajdonságait a magas hatékonyságú impregnálás ellenére is megőrzi. A Carbon Pro alkalmas cipőkhöz, funkcionális kabátokhoz, táskákhoz, hátizsákokhoz és sok másra. A Carbon Pro rendszeres használatával jelentősen meghosszabbíthatja a kezelt termékek élettartamát. Színtelen. 400 ml-es kiszerelés. Németországban gyártva.

Figyelmeztetés

Veszély! Egészségkárosodás lehetséges belélegzéskor! Csak szellőző helyen vagy szabadban használja! Pár másodpercig permetezzen csak! Nagy bőr- és textiltermékeket csak szabadban permetezzen, és hagyja őket alaposan kiszellőzni! Tartsa távol a gyermekektől! Különösen tűzveszélyes aeroszol. Az edény nyomás alatt áll: hő hatására felrobbanhat. Bőrirritációt okoz. Álmosságot és szédülést okozhat. Káros a vízi élőlényekre, hosszú távú hatással. Tartsa távol a hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és egyéb hőforrásoktól. Használat közben ne dohányozzon. Ne permetezzen nyílt lángba vagy egyéb hőforrásba. Ne szúrja át, és ne égesse el még használat után sem. Tartsa távol a közvetlen napfénytől. Ne tegye ki 50 °C feletti hőmérsékletnek. Kerülje a gőzök / aeroszolok belélegzését. Ha rosszul érzi magát, forduljon orvoshoz. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kérjen. Amennyiben orvosi tanácsadásra van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. A tartalmat / edényt az előírásoknak megfelelően megsemmisítse.

Tartsa távol a gyermekektől.


Mérettáblázat

 

Ezeket a termékeket nézte meg

Más színben is kapható: (+-5)