Be Lenka Atlas

Be Lenka logo Be Lenka
06.12.2023
Be Lenka Atlas

A Be Lenka Atlas fűzős barefoot bokacipő tökéletes a változékony őszi és tavaszi időjáráshoz. A minimalista, uniszex, monokróm kialakításnak köszönhetően az Atlas sokoldalúan kiegészíti mind a férfiak, mind a nők ruhatárát, stílustól és öltözködési preferenciáktól függetlenül. Ha csak egy eredeti, fenntartható darabot veszel idén ősszel, az legyen éppen az Atlas modell. Sokoldalú felhasználása játékosan képviseli a különböző stílusú cipők egész sorát. Farmerrel, szoknyával, munkába, városba és természetbe. Nincs olyan, amivel a Be Lenka Atlas ne tudna megbirkózni.

Cikk tartalma


Kinek ajánlott?

A Be Lenka Atlas tökéletes választás mindazoknak, akik a minimalista és sokoldalú stílust kedvelik. Egy százféleképpen viselhető modell. És pontosan ez a Be Lenka Atlas. Öt színben kapható, a barna és fekete klasszikusok kedvelőinek, valamint azoknak, akik szeretnék, ha cipőik kiemelkednének, és merészebb színeket, például fehéret vagy kéket választanak. A modell kétféle bőr típusban kapható, nubuk és nappa bőr típusban. Így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A praktikus cipzárat a belső oldalon mindenki értékelni fogja, nem csak azok, akik nem akarnak cipőfűzőt kötni.



Miből készül?

A Be Lenka Atlas öt színváltozatban készül, kétféle bőrből. A barna matt és a fekete matt nubuk csiszolt bőrből, a fényes fehér, fekete és kék pedig nappabőrből készül. A bőr kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, amit megfelelő ápolással támogatunk és rendszeresen impregnáljuk az adott bőrtípushoz megfelelő termékkel. A gyapjúszigetelés ideális hőszigetelést biztosít az őszi szezonban és az enyhébb teleken. A Be Lenka Atlasban a lába kényelmes, száraz és meleg lesz minden nap, az egész nap folyamán. Az UniGrip talp tökéletes az egész napos viselethez, anélkül, hogy a lábak fáradtságát érezné. A talpbetét kivehető, és PU újrahasznosított anyagból és gyapjúból áll.




Barefoot tornacipő
Atlas - Matt Black

6 méret raktáron
62 260 Ft
12 méret

Barefoot tornacipő
Atlas - Cream

minden méret raktáron
62 260 Ft
8 méret

Barefoot tornacipő
Atlas - All Black

4 méret raktáron
62 260 Ft
12 méret

Barefoot tornacipő
Atlas - Chocolate

5 méret raktáron
62 260 Ft
12 méret

Barefoot tornacipő
Atlas - Navy Blue

minden méret raktáron
62 260 Ft
12 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Milyen időjáráshoz alkalmas?

A bőr és a gyapjú szigetelés tökéletes kombinációja az Atlas modellt felbecsülhetetlen társává teszi az átmeneti évszakokban és az enyhébb teleken. Az UniGrip külső talp a rugalmasság és a tapadás nagyszerű egyensúlyát kínálja a kényelmes és biztonságos járás érdekében. Ezt az exkluzív talpat a vásárlók elégedettségének szem előtt tartásával tervezték. Az ideális grip, amely készen áll a városi tél viszontagságaira.