Be Lenka Snowfox Kids 2.0

Be Lenka logo Be Lenka
23.11.2023
Be Lenka Snowfox Kids 2.0

A praktikus és kényelmes gyermek hócipők új, továbbfejlesztett 2.0 változatban érkeznek. A cipőt vízlepergető nubuk szegéllyel látták el, amely védi a cipőt a kopással szemben. A dugós gumiszalagok gondoskodnak arról, hogy a hócipő úgy illeszkedjen a lábhoz, mintha ráöntötték volna. Könnyebb felvenni, valamint a cipő felső része és a bélés közötti membrán ideális társsá teszi ezt a modellt a téli időszakban. Az iskolába vagy a természetbe, a Be Lenka Snowfox Kids 2.0. nem okoz csalódást sem Önnek, sem gyermekeinek.

Cikk tartalma


Kinek ajánlott?

A Be Lenka Snowfox Kids 2.0. minden olyan gyermek számára ajánlott, aki szereti a szabadban tölteni az időt, de annak is, aki nem akar bajlódni a cipő felhúzásával és a cipőfűzővel. Ezt a funkciót természetesen a szülők is nagyra értékelik. A praktikus téli modell könnyen felvehető, még a legkisebbek is megbirkóznak vele. A Snowfox Kids 2.0 fantasztikus kényelmet és hőszigetelést biztosít még hóban és mínuszokban való játék közben is. A vízlepergető membrán biztosítja, hogy a gyermekek lába száraz maradjon, még akkor is, ha hosszabb időn keresztül kint van a hóban.



Miből készült?

A modell felsőrésze textil, hasíték és hidrofób nubuk kombinációja. A bélés a gyapjú és a textil bevált kombinációja, és biztosítja, hogy gyermekei ne fázzanak a cipőben, még akkor sem, ha megfeledkznek magukról, miközben a hóban játszanak. A talpbetét kivehető, és merinógyapjúból, latexből és alufóliából készült. A talp gumírozott, és 10%-ban újrahasznosított talphulladékból készült. A KidsComfort grip a kiemelkedéseknek köszönhetően tökéletes stabilitást és lépéskontrollt biztosít a mindennapi mozgás során. Ugyanakkor rugalmasságának és barefoot tulajdonságainak köszönhetően biztosítja gyermekei számára az egészséges lábfejlődés és lábmozgás feltételeit. A praktikus dugóval ellátott fűző biztosítja a tökéletes szabályozást, és még a kis ujjak is könnyen megbirkóznak vele.



Téli barefoot gyerekcipő Be Lenka Snowfox Kids 2.0 - Rose Pink Téli barefoot gyerekcipő Be Lenka Snowfox Kids 2.0 - Rose Pink
  • Erősen vízlepergető

Téli barefoot gyerekcipők
Snowfox Kids 2.0 - Rose Pink

minden méret raktáron
46 590 Ft
11 méret
Téli barefoot gyerekcipő Be Lenka Snowfox Kids 2.0 - Dark & Light Blue Téli barefoot gyerekcipő Be Lenka Snowfox Kids 2.0 - Dark & Light Blue
  • Erősen vízlepergető

Téli barefoot gyerekcipők
Snowfox Kids 2.0 - Dark & Light Blue

minden méret raktáron
46 590 Ft
11 méret
Téli barefoot gyerekcipő Be Lenka Snowfox Kids 2.0 - Black Téli barefoot gyerekcipő Be Lenka Snowfox Kids 2.0 - Black
  • Erősen vízlepergető

Téli barefoot gyerekcipők
Snowfox Kids 2.0 - Black

10 méret raktáron
46 590 Ft
11 méret
Más színben is kapható: (+-5)

Milyen időjáráshoz alkalmas?

A Be Lenka Snowfox Kids 2.0. ideális társ a téli időjáráshoz. A Merinó és gyapjú szigeteléssel, hidrofób nubukkal, valamint a felsőrész és a bélés közötti membránnal a gyerekek lába kényelemben, melegben és szárazon lesz, bármit is hozzon a tél. A rendszeres impregnálás biztosítja a cipő vízlepergető képességét, megkönnyíti a karbantartását, és egyúttal növeli a tartósságát. A talpbetét alumíniumrétege megakadályozza, hogy a hideg behatoljon a cipőbe. A KidsComfort talpbetét segít a gyermekeknek megőrizni a stabilitást és a magabiztos járást még akkor is, ha változatos felületeken mókáznak.