Collonil Nubuk & Velours Impregnáló spray

5 050 Ft

Collonil Nubuk + Velours egy színtelen impregnáló és ápoló permet nubuk és velúr bőrből készült cipőkhöz.


Hozzáférhetőség: Szállításra kész

+
  • Online kártyás fizetés / Apple Pay / Google Pay - GPWebpay
  • PayPal

Tényleges vásárlók értékelései

Átlagos értékelés 20 vélemény alapján

5-ből 4.9 csillag

5
18
4
2
3
0
2
0
1
0
A

Adriana Hitelesített vásárló

Boty skvele, kvalita uzasna, dodanie tiez velmi rychle, len na uzsiu nohu moc siroke...to je nezvyk

24.4.2022


A termékkel kapcsolatos információk

A cipő mélyen impregnálja és ezzel növeli vízállóságát és lélegzőképességét hosszú távú hatással. Eltávolítja a zsíros és fényes felületeket, amelyek gyakori problémát jelentenek a velúr bőrből készült igénybevett cipőknél. Hatékonyan megakadályozza a fehér foltok kialakulását, amelyeket a téli vegyszeres szórás okoz a cipőn. A termék nagyon alkalmas membrános cipőkre is (például Gore-Tex technológiával ellátott cipők), cipőknek olyan felülettel, amely bőr és textil kombinációja.

Használati útmutató: A kezelt cipőnek mindig tisztának és száraznak kell lennie. Spriccelje be többször egyenletesen a cipőre kb. 30 cm távolságból, hogy ne folyjon le, majd hagyja felszívódni és megszáradni. Az optimális impregnálási hatás érdekében végezzen egyszerre 2-3 alkalmazást. Rendszeres használat fokozza a hatást. Csak néhány másodpercig permetezzen.

Veszély: Különösen gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt áll: felmelegedéskor szétfeszülhet. Bőrirritációt okoz. Szédülést és álmosságot okozhat. Mérgező vízi szervezetekre, hosszú távú hatással. Tartsa távol a hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyúlékony forrásoktól. Használat közben ne dohányozzon. Ne permetezzen nyílt láng vagy más gyúlékony forrás felé. A tartályt ne szúrja át, és ne égesse le, még a tartalom felhasználása után sem. Tartsa távol a naptól. Ne tegye ki 50°C feletti hőmérsékletnek. Kerülje a gőzök és permetek belélegzését. Csak szabadban és jól szellőző helyen használja. Egészségügyi problémák esetén hívja a Nemzeti Mérgezésügyi Információs Központot / orvost. Bőrirritáció esetén keresse fel az orvosi segítséget / kezelést. Ha orvosi segítség szükséges, legyen kéznél a termék csomagolása vagy címkéje. A csomagolást veszélyes hulladékként kezelje. Tartsa távol a gyermekektől.

Gyártó: Salzenbrodt GmbH & Co. KG, Hermsdorfer Straße 70, D13437 Berlin


Mérettáblázat

 

Ezeket a termékeket nézte meg

Más színben is kapható: (+-5)